Tjäna bra pengar

Tjäna pengar på bloggen

Visst är det häftigt att man faktiskt kan tjäna pengar på att sitta och uppdatera människor om sitt liv eller bara få skriva om sitt favorit-intresse? Att blogga blev som mest populärt under 2008-2010 och man kan verkligen säga att bara fler och fler människor har tagit sig in på marknaden.

Anledningen till att man börjar blogga är troligtvis för att man vill nå ut till människor eller få människor att se vem man är och vad man gör. Vissa skapar sig ett alter-ego online, medan andra är sig själva rakt igenom. Båda alternativen uppskattas och för den som vill tjäna pengar spelar det egentligen ingen roll vilket alternativ man väljer.

Det finns många sätt att gå tillväga om man vill tjäna pengar. Större bloggare kan faktiskt ha hela sin inkomst från bloggen, t. ex. kvinnor som Isabella Löwengrip och Alexandra Nilsson. Kanske känner man bättre igen dessa bloggare på deras påhittade karaktärer som gjorde att bloggarna blev så pass kända som de blev, Blondinbella och Kissie.

För att lyckas tjäna pengar på sin blogg behöver man se till att man marknadsför sig så mycket som möjligt. Gör dig intressant för läsare och företag och se till att lämna många kommentarer även på andra människors bloggar. Det kan räcka med en enda liten kommentar för att 100 nya besökare ska hitta till din blogg och ju fler företag som ser din trafik, desto fler kommer vilja betala dig för sponsrade inlägg, testprodukter eller annonser på din blogg-sajt.

bard