Starta en blogg

Så fixar du sidan

Att ha en snygg sida är A och O för att man ska trivas med sin blogg och för att den ska bli intressant för människor att besöka. Det kan t. ex. handla om att man skapar tydliga kategorier för diverse samtalsämne eller att man ser till att alla inlägg är sorterade med hjälp av datum. Utöver sektioner och användarvänlighet är det naturligtvis extra trevligt om man tillför personlighet till sin sajt, t. ex. i form av färger eller designer som man tycker är tilltalande.

Idag finns det många kostnadsfria program att använda sig av för den som vill skapa en snygg blogg som skiljer sig från alla andra bloggar som finns. På en bloggportal kan man i vissa fall använda sig av färdiga mallar som finns att välja mellan, men är man bra på design och kodning så kan man även skapa sig en egen sajt som verkligen sticker ut ur mängden.

Internet i sig är den tveklöst bästa källan för den som vill ha tillgång till snygga designer och mallar. Det finns sajter som bjuder på över 500 olika typer av designer, så att du kan välja någon som passar just dig och din blogg så bra som möjligt. Det kan vara viktigt att tänka på designen extra mycket, speciellt om man är intresserad av att tjäna pengar på sin blogg eller skapa sig en karriär av det. Det första en besökare eller läsare kommer att lägga märke till är nämligen utseendet och utformningen på din blogg, men även hur du presenterar dig själv och hur du har lagt upp layouten för att göra läsningen så enkel och bekväm som möjligt.

bard