Starta en blogg

Några intressanta och läsvärda bloggar

Det finns gott om bloggar som kan vara värda en närmare titt, eller till och med läsas regelbundet. Nedan kommer två tips på intressanta bloggar som handlar om ganska olika ämnen, men kanske hittar du åtminstone en blogg som kan locka till läsning.

Den första bloggen som vi tipsar om är en blogg om idrott, närmare bestämt om den ädla sporten fotboll. På Fotbollskanalen hittar man många intressanta bloggar på olika teman som alla handlar om någon aspekt av fotboll. Silly Season-bloggen handlar om de många och ständigt pågående transfers och spelarövergångar som sker inom fotbollens underbara värld. Vill man hålla sig uppdaterad om både klara spelarövergångar och rykten om nya affärer gör man klokt i att följa Silly Season-bloggen minst en gång i veckan för att få de senaste affärerna sammanfattade i ett kortfattat format.

Just när vi tittar in kan man t.ex. på Silly Season-bloggen bl.a. läsa om att spelaren Alvaro Morata vill ta farväl av sin nuvarande klubb Chelsea. Istället förhandlas det enligt rykten med den spanska La Liga-klubben Sevilla. Det rapporterar tidningen Evening Standard.

Sportchefen för Sevilla, Joaquin Caparros, bekräftar enligt Evening Standard att de är intresserade av Morata, men menar också att affären blir mycket komplicerad på grund av att det i så fall skulle röra sig om en spelarövergång med en hög prislapp.

Hur det går? Håll ögonen öppna och följ Silly Season-bloggen så får ni nog veta mer, tids nog.

Klockrent

När vi ändå är inne på tid… En annan blogg, inom ett helt annat ämne som ni med fördel kan klicka er in på och läsa är bloggen Klockrent. Klockrent är något så ovanligt som en blogg om klockor. Man hittar bloggen på Café, och man kan läsa den där om man har, ehum, tid. Det rör sig om en ur-kul blogg (förlåt för den…) som handlar om de senaste klockorna som man kan använda i ur och skur, och i tid och otid. Nej, nu räcker det med urdåliga ordvitsar.

Ska man vara lite mer allvarlig för en sekund, eller kanske en hel minut, så är Klockrent en blogg som Cafés skribent Andre Modig står bakom. Här kan man läsa blogginlägg om nya klockor, trender inom klockvärlden samt om hur pass viktigt Hollywood och produktplacering är när man ska lansera dyra klockor. En klocka är ju inte endast något som säger vad tiden är utan även en slags statussymbol eller en accessoar som bli en del av ens stil. Därför kan produktplacering i filmer vara viktigt. Vem vill inte använda samma klocka som James Bond till exempel?

Det kanske bör förtydligas att huvudfokus på Klockrent är armbandsur, inte väggklockor eller liknande.

Vill man ta sig råd att köpa en fin klocka gäller det dock att spara urmycket pengar. På Savr.com kan man lägga upp ett eget sparande och spara till vad man vill. En fin klocka, en ny kostym eller kanske en resa. Gå in på Savr.com och och ta en titt, och bestäm dig sedan för ett mål med just ditt sparande.

bard